RBKT 2019 dag 1

Woensdag 27 maart hebben wij onze eerste dag gehad van de RBKT 2019. Het was weer een topdag met 95 inschrijvingen en veel mooie wedstrijden. Het niveau wordt elk jaar hoger maar veel belangrijker is het enthousiasme van jullie als deelnemers.

Natuurlijk waren de randvoorwaarden ook weer goed zoals de springkussens/hindernisbaan, de gezonde snack en gezond drankje en natuurlijk niet te vergeten de wedstrijdleiding die dit jaar een grote verjonging heeft ondergaan en het goed begeleid heeft.

Ja, dan de uitslag…. De bokaal gaat dit jaar naar de Snijderschool die met 74 punten de winnaar was, gefeliciteerd!!!

Volgende week gaan wij door voor het individuele kampioenschap van Rijswijk in elke categorie. De eerste 2 van elke poule hebben zich geplaatst. In geel de eerste 4 van de poule. In groen is de beste nummer 3 extra.

Woensdag gaan de wedstrijden weer starten om 14 uur en zal de prijsuitreiking rond 16 uur plaats vinden. Het schema kunnen jullie uiterlijk maandag zien op toernooi.nl.

De volgende deelnemers hebben zich geplaatst:

Rood tot 10

Melvin Ivens, Noortje de Jong, Ambrine vd Ven, Marit Thuijl, Liam Tromp, Desanne Koenders, Janneke v Zundert, Souhaibou Diallo, Jasper Beemsterboer, Rosalie de Ridder, Finn vd Meulen, Sarah de Heus, Anis Ousir, Lara Heemskerk, Jaylen Valkenburgh, Ingmar Guns, Nouschka Steenks, Daan Vink, Ymke Jansen en Diego Capelo.

Rood tot 13

Joumana vd Ven, Matej Prins, Ryan Oppong, Nina Eversteijn, Kaylee vd Wilk, Hamza Hadachi.

Oranje

Timon Piket, Louise Steinhauser, Bas vd Sluis, Jurgen Sas, Matthijs vd Bijl, Martijn v Leeuwen, Joey vd Wel, Vince Kortenbach.

Groen

Wannes Piket, Dursun Broeders, Pter Jorguseski, Eman Magic, Jesse Nieboer, Luka v Esch, Zulema Hageman, Marijn Ohm

Geel

Megan Caffin, Cedric Belien, Jimi Raam, Thomas Font Freide.

Normaal mag er over de uitslag niet gecorrespondeerd te worden. Helaas is het zo dat er nog wat erg last minute aanmeldingen toch in de gelegenheid zijn gesteld om mee te toen. Deze deelnemers zijn niet meer in het systeem verwerkt. Mocht je daarom iets zien wat niet helemaal klopt, of als je ingedeeld bent, maar niet kan komen, wil je dit dan z.s.m. laten weten (voor dinsdag 15:00 uur).

Woensdagmorgen om 8:00 uur laten we weten of het doorgaat i.v.m. het verwachte weer.

Met vriendelijke groet,
Leo Mentink

06-22433475
Leo@tennismentink.nl