Winterconditie op peil

Dit is dan weer een positief bericht want vanaf 19 november zal de  outdoor conditietraining  weer gaan starten op zondagochtend. iedereen kan deel nemen dus ook mensen van buitenaf kunnen inschrijven om kennis te maken en de eerste stappen op weg naar een mooi lidmaatschap te zetten. Een leven in goede gezondheid staat voorop en de outdoor conditietraining zal daar zeker bij helpen.

Tennismentink0675

Alle niveaus kunnen deelnemen en bij grote inschrijving zullen er meer groepen gemaakt worden.

 

 

De trainingen starten op zondag 19 november. Deze serie loopt tot de kerst. De kosten zijn 50 euro.

Alle deelnemers kunnen gebruik maken van de douchefaciliteiten op het paviljoen.

in januari start een nieuwe serie. De trainingen zijn er zowel voor volwassenen als jeugd.

De eerste ronde starten de

  • Recreanten volwassenen om 10 uur,
  • De wedstrijdgroep (betere oudere jeugd en competitiespelers) om 11 uur,

Tijdens de recreanten volwassenen training is er de mogelijkheid om de rood, oranje en groene jeugd en jonge jeugd een tennistraining te laten volgen zodat jong en oud tegelijk aan de slag zijn (kosten hiervan zijn afhankelijk van het aantal deelnemers).

Bij voldoende aanmelding kan het ook doordeweeks, overdag. Als u dit wilt kunt dit u bij de opmerkingen aangeven.

De kosten zijn 50 euro voor de oktober serie die de eerste training aan Slobodan, de trainer, voldaan kan worden. We streven naar groepen van minimaal 6 personen.

sloEven voorstellen: Mijn naam is Slobodan Vuckovic (Slo) en in mijn dagelijkse leven ben ik gymleraar en Crossfit/ conditie trainer. Ik heb gestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, waar ik ook mijn tennislicentie A heb behaald.

Ik geef al ruim 10 jaar training voor tennisschool Leo Mentink, waar ik ook een aantal toppers conditioneel verder heb geholpen.
Zelf ben ik ook een fanatieke Crossfit sporter en (personal) trainer bij Crossfit Den Haag. Ik heb mijn level 1 en level 2 Crossfit diploma behaald en Crossfit Kids certificaat. Met veel passie geef ik die trainingen en wil graag onze leden conditioneel verder helpen. Hard werken, maar vooral veel lol hebben samen! Dan moet het goed gaan komen. Tot snel!!

Zoals altijd, zal de training worden afgestemd op het niveau van elke individuele deelnemer met oefeningen op een passend niveau.

Indien u mee wilt gaan doen graag een mail sturen naar leo@mentink.nl o.v.v. deelname aan bootcamp met daarbij leeftijd en 06 nummer. Of u stuurt een bericht via 0622433475. U krijgt dan bericht terug dat u aan gemeld staat en verwacht wordt.

Neem gerust ook contact op als u liever niet in een groep traint. Slobodan is ook een ervaren personal trainer.

Of gebruik onderstaand formulier