Winter/ voorjaarscursus

Vanaf Januari tot ongeveer Maart zal een nieuwe lessenserie van ongeveer 8 lessen beginnen. De tarieven kunt u hier vinden. U kunt zich inschrijven met ons inschrijfformulier.

Waarom lessen in de winter?

De winterslaap kennen wij niet meer. Tennis doen wij het hele jaar door. Juist in de winter, waarin we toch liever binnen zitten, is zo’n portie frisse buitenlucht meer dan welkom. Het is de periode waarin weinig wedstrijden zijn. Daarom is dit de ideale tijd om nu wel die geweldige service onder de knie te krijgen, of wat scherper te zijn op je kort cross bal. Daarnaast begint hier de voorbereiding voor een heel jaar tennis. In ieder geval voor de competitie die in april weer start. Misschien lukt het zelfs om een training met je team te organiseren, zodat je optimaal de strijd aan kunt gaan in het voorjaar.

Ook de recreant komt aan zijn trekken, voor deze groep gaat het natuurlijk vooral om het samen buiten sportief aan de gang zijn en het ontwikkelen van het eigen spel.

In deze koudere periode worden de materialen (zoals ballen) aangepast aan de omstandigheden op de baan.

 

Voor de gezelligheid hebben we natuurlijk ook binnenkort weer ons oliebollentoernooi. Goed moment om je vrienden mee te nemen.

Mensen die nog geen lessen volgen, maar willen beginnen kunnen contact opnemen met Leo Mentink.

december 3, 2018

Tags: