Thema clinics

Thema clinic?

Een thema clinic is een speciale les waar het accent meer op een specifiek onderdeel van de speltechniek ligt (terwijl in de reguliere lessen hele plaatje aan bod komt). Met elkaar oefen je onder begeleiding verschillende technieken en leer je jouw sterke en zwakke kanten kennen. Daarna ga je dit natuurlijk ook in combinatie met tactiek oefenen. Een thema clinic duurt 2 uur en is heel intensief. De conditie heeft er dus ook baat bij. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er trainers zijn. Groepen worden op niveau ingedeeld door de trainer.

Waar en wanneer?

De tennisschool organiseert op verschillende locaties clinics. Actuele data staan telkens in de kalender.

Kosten

De actuele kosten staan op het formulier . Indien je mee wilt doen kun je het inschrijfformulier invullen of een mail sturen naar Leo@tennismentink.nl .

Welke thema's komen aan bod?

  • Service basis en plaatsing
  • Volley en smash
  • Forehand en backhand
  • Gezond sporten

Volgende thema's worden bepaald op basis van de eerste ervaringen. U kunt natuurlijk altijd een thema aandragen bij de trainers voor een volgende sessie.

Waarom?

Wij organiseren dit omdat wij veel nieuwe leden hebben en dit dan een kennismaking kan zijn. Verder is het op zaterdagmiddag erg rustig en willen wij graag mensen naar de banen krijgen. Verder is dit een goede toevoeging voor de competitiespelers als voorbereiding op de competitie. Heerlijk om in het weekend even intensief te sporten. Dus schrijf je in via onderstaand formulier dan zien wij jullie op zaterdagen.

Namens tennisschool L. Mentink

Leo Mentink