Verslag RBKT

Wauw, wat was het weer een genot om alle kids op de tennisbaan te zien sporten. Iedereen kon meedoen, ongeveer 100 inschrijvingen, in zijn/haar eigen categorie. Zelfs zonder tenniservaring toch mee kunnen doen.

We hadden voor alle deelnemers een gezonde hap en drankje.

De eerste week was het spelen voor de schoolprijs en de Snijderschool heeft gewonnen en krijgt de wisselbokaal een jaar in de prijzenkast.

De nummers 1 en 2 gingen door naar de finaledag dus de tweede woensdag. Daar werd dan gestreden om het individueel kampioenschap van Rijswijk in de eigen categorie.

Bij de jongsten in Rood was het een grote strijd en dit was ook de grootste categorie van het toernooi met een sterke finale. Tot 13 rood was een meidenstrijd. Oranje, iets grotere baan, was een spannende finale. Groen, hele baan met iets lichtere bal, liet een goede wedstrijd zien met aantrekkelijk tennis. Geel was een finale tussen 2 kids die beiden in hun leeftijd tot de absolute top van Nederland horen. Fantastisch dat ook deze kinderen hieraan deelnemen. Het was, met de verjonging in de wedstrijdleiding, weer een goed lopend toernooi met veel sportieve hoogtepunten.

Hier de nummers 1 en 2 per categorie:

Rood tot 10: 1. Ingmar Guns. 2. Finn vd Meulen

Rood tot 13: 1. Joumana Van der Ven-Afroun. 2. Nina Eversteijn

Oranje: 1. Timon Piket. 2. Matthijs vd Bijl

Groen: 1. Petar Jorguseski. 2. Eman Muharemagic

Geel: 1. Cedric Belien. 2. Megan Caffin

Namens de wedstrijdleiding van TV Te Werve

Leo Mentink