Alle lessen

Naast de jeugd tot en met 18 jaar, mag iedereen nu weer sporten! Dat is goed nieuws en daar spelen we direct op in door de lessen voor de iederen weer te hervatten en het vrijspelen voor de iedereen mogelijk te maken. Maar je begrijpt: er zijn de nodige spelregels en voorwaarden aan verbonden.

De afgelopen week hebben Bestuur, tennisschool en vrijwilligers in overleg met de KNLTB en de gemeente Rijswijk een coronaprotocol voor TV Te Werve opgesteld.Een uitgebreid document, maar neem dit door voordat je naar het park komt. Het zijn veel aandachtspunten maar gebruik vooral je gezonde verstand en houd rekening met elkaar!

Houd je alstublieft aan de regels, want het levert boetes op, als u het niet doet en we zullen dan ook de openstelling weer terug moeten draaien. Samen gaan we dit doen!

Daarom vind je hier meer informatie van tennisschool Leo Mentink en de tennisvereniging over:

Vanuit het Bestuur is Harry Derriks aangewezen als Corona Coördinator voor onze vereniging. Op het park is Leo Mentink het Coronaprotocol aanspreekpunt, of Alwin Uding wanneer Leo niet aanwezig is. We doen ook een beroep op vrijwilligers om hen te ondersteunen waar nodig. Zij zijn herkenbaar aan het dragen van een geel/oranje hesje.

Verder doen we een beroep op alle leden en ouders/verzorgers om de het protocol en de aanwijzingen van trainers en vrijwilligers volledig na te leven. Dit maakt het mogelijk om in deze lastige tijden de jeugd toch weer van het tennisspelletje te laten genieten.

Het tennisbestuur en de tennisleraren wensen alle kinderen veel plezier op de baan!. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!


Hier meer informatie over de lessen.