Clinics

Clinic?

Een clinic is een speciale les waar het accent meer op de speltactiek dan op de speltechniek zit (wat in de reguliere lessen gebeurd). Met elkaar oefen je, onder begeleiding, verschillende spelsituaties en leer je jouw sterke en zwakke kanten kennen. Daarna ga je werken aan een oplossing. Een clinic duurt 2 uur en is heel intensief. De conditie heeft er dus ook baat bij.

Waar en wanneer?

De clinics 'Gezond sporten' vinden meestal plaats in augustus. 

Voor 2023 is dit:
Op 5 en 6 augustus van 9:30-11:30 uur en 7, 9 en 10 augustus in de avond van 19:00 tot 21:00 uur voor volwassenen en oudere jeugd. 

De clinics staan open voor iedereen dus ook niet leden kunnen hier een eerste kennismaking met de vereniging hebben om hopelijk daarna lid te willen worden.

Het is een goede voorbereiding voor de toernooien die er daarna zijn maar er is ook apart ruimte voor nieuwe beginnende tennissers. Verder wordt er gezorgd voor een gezonde versnapering tussendoor. Hoe meer deelnemers hoe meer trainers. (actuele prijzen op het inschrijfformulier).

Natuurlijk wordt bij alle clinics voor de broodnodige gezonde versnaperingen gezorgd.

Kosten

De actuele kosten staan op het inschrijfformulier. Indien je mee wilt doen:

Je inschrijven voor de clinic kan je doen met het inschrijfformulier onderaan de pagina of een mail sturen naar Leo@tennismentink.nl .

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er trainers zijn,  er is altijd een gediplomeerde trainer bij.

Waarom?

Het is een goede toevoeging voor de competitiespelers bij de competitie, maar ook voor de recreant leuk om wat accenten te leggen. Heerlijk om even intensief te sporten. Het najaar is de beste periode om aan je techniek te werken omdat de vernieuwde slagen dan mooi 'ingesleten' zijn als het seizoen in het voorjaar weer volop gaat beginnen. Ongelijke aantallen spelers is geen probleem, er is altijd een trainer aanwezig om te zorgen dat alle deelnemers voldoende aan bod komen. Er zal veel gebruik gemaakt worden van wedstrijdvormen om de verbeterde techniek toe te passen.

Dus schrijf je in via het formulier dan zien wij jullie graag verschijnen.

Namens tennisschool L. Mentink

Leo Mentink