Reglement

Lesreglement Tennisschool L. Mentink

Alle leerlingen die deel nemen aan de lessen kunnen hier zien welke regels er zijn t.a.v. de lessen en trainingen bij tennisschool L. Mentink

 1. Lessen vinden plaats op een vaste dag en tijd gedurende een vast aantal weken

 2. Het lesgeld dient de eerste les te worden voldaan of binnen een week na aanvang van de lessen over gemaakt naar het rekeningnummer van de trainer (eventueel via een betalingsverzoek door de trainer). Indien hieraan niet is voldaan word het lesgeld met 10 euro verhoogd voor administratiekosten.

 3. De lessen worden gegeven op een vaste baan.

 4. Verregende lessen worden indien mogelijk ingehaald maar in ieder geval binnen de cursusduur.

 5. Indien een leerling zijn les niet kan volgen is dit voor eigen risico. In overleg met de trainer kan geprobeerd worden om de les op een ander moment in te halen, binnen de lopende cursusduur.

 6. Bij slecht weer moet de leerling contact opnemen met de leraar of de les door gaat. In de praktijk zal de leraar een textbericht sturen naar de lesgroep, maar kan dan misschien niet iedereen tijdig bereiken.

 7. In de periode van 1-1 tot 1-4 worden korte series lessen gegeven van 8 lessen. Van 1-4 tot 1-9 hebben wij een vaste cursus van 14 lessen. Van 1-9 tot 1-1 is de tweede vaste cursus van 14 weken.

 8. De trainer heeft te allen tijde het recht om een leerling weg te sturen uit de les zonder restitutie van het lesgeld, bij ongeoorloofd gedrag.

 9. Indien een leerling binnen een week voor aanvang van de nieuwe serie nog geen bericht heeft ontvangen zelf contact opnemen met de tennisschool.

 10. Lesuren zijn 50 minuten. De trainer heeft aan het einde of begin van de les 10 minuten pauze. Indien er veel aanvragen zijn voor de lessen kan er besloten worden de pauze weg te laten en meteen de volgende groep te starten.

 11. Privé-lessen. Afzeggen voor deze les kan alleen meer dan 24 uur voor de les begint. Indien korter dan dient het lesgeld toch voldaan te worden.

Namens de Tennisschool

Leo Mentink

0622433475

leo@tennismentink.nl