TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Voorjaarslessen

Lekker buiten bezig zijn, is voor iedereen goed.

Vanaf 29 maart zal er een nieuwe serie van 14 lessen starten op Te Werve op elk niveau, voor iedereen.

Lees meer ...


Tennisballen per blik 5 euro

U kunt een blik van 3 gasgevulde ballen bij Leo kopen voor 5 euro per blik.

TIP

Wist u dat normaal gesproken gasgevulde ballen beter zijn voor uw arm. Echter, onder de 8 graden celsius en met vochtig weer is het beter om met zogenaamde drukloze ballen te spelen. Deze ballen in de opvallend oranje/ gele kleur zijn koop bij Leo voor: 2 euro per bal.

5 proeflessen tennisjeugd voor €35

Wil je graag uitproberen of tennis iets voor je is? Dat kan.

Je kunt bij ons 5 proeflessen afnemen voor €35. Dat kan op de woensdagmiddag of vrijdagmiddag bij Te Werve, de lessen worden verzorgd door onze tennisschool.

Na deze 5 lessen hopen we natuurlijk dat je het zo leuk vindt dat je door wilt gaan. Als dat zo is kun je lid worden van de vereniging en daarna met de tennisschool samen bepalen in welke groep je verder gaat met lessen. Daarnaast kun je dan met alle verenigingsactiviteiten mee doen. Hartstikke leuk!

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de 5 proeflessen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen om je uit te nodigen voor de woensdag- of vrijdagmiddag

Veel plezier!

Geef je op via deze link.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Aanpassing lestijden

In verband met de avondklok zijn er aangepaste lestijden:

Formeel duren tennislessen 50 minuten en kan iedereen eerst 10 minuten zelf inspelen.

Om tussen 18.00 en 20.30 uur 3 groepen te kunnen laten trainen is er besloten dat de lessen nog steeds 50 minuten duren maar dat de 10 minuten inspelen tijdelijk vervallen bij de avondlessen. Speel eventueel zelf even in bij het oefenmuurtje


De lestijden worden dus tijdelijk: 18.00-18.50 / 18.50-19.40 / 19.40-20.30 uur.

De traningsgroep van 21.00 uur kan dus helaas niet op dat tijdstip ingepland worden. Met een aantal groepen zijn al afspraken gemaakt voor een alternatief tijdstip.

De tennistrainers zullen contact opnemen met alle groepen om de de tijdstippen af te stemmen.

Natuurlijk zijn alle lessen buiten en Corona-proof. Handen wassen/ ontsmetten voor de les, het maximaal toegestane aantal personen per baan en lekker in de buitenlucht. Voor het complete pakket aan maatregelen, kijk hier.

Alle lessen, jeugd en volwassenen, bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image