TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Oliebollentoernooi

11 december 2021

Aanstaande 11 december 2021 is er weer ons oergezellige oliebollen toernooi voor alle leerlingen en introducees.
10:00 tot 12:00 uur: Tenniskids (Rood en Oranje)
12:00 tot 14:00 uur: Jeugd (Groen en jong Geel)
15:00 tot 17:00 uur: volwassenen (+ oudere jeugd)
17.00 tot 20.00 uur: volwassenen
De trainers delen u in op uw niveau en iedereen kan daardoor minimaal 3, misschien zelfs 4 leuke wedstrijdjes van ongeveer een half uur spelen. Kom dus kijken wat uw niveau is en meet of u al weer wat beter kunt spelen dan vorig jaar.
Meer info ...

Winterlessen

Lekker buiten bezig zijn, is voor iedereen goed.

Ook in de winter zal er in januari een nieuwe serie lessen starten op Te Werve op elk niveau, voor iedereen.

Lees meer ...


Adem in, adem uit ...

We zijn al een aantal weken onderweg met de competitie.

Daarom een paar kleine tips: Let erop als je gaat inspelen, dat je begint met het letten op je ademhaling. Adem uit als je de racket naar voren gaat om te slaan. Beweeg en vergeet de knieactie niet.

Halverwege de tweede set, is het handig om deze uitgangspunten nog eens te checken als je een beetje moe wordt.

Specifiek in het dubbelspel na elk punt, contact hebben met je partner. Om tactische zaken door te nemen, maar misschien om over koetjes en kalfjes te praten om te ontspannen. Bij het wisselen, algemene tactieken afstemmen.

Na de competitie weet je precies wat er technisch aan scheelt, dus dit is een goede tijd om in de lessen hier aandacht aan te besteden. Ook omdat er (bijna) geen officiële wedstrijden zijn in deze periode.


In het kader van corona wordt bij Te Werve bij binnenkomst gecheckt via de corona check app. Hiermee zorgen we er samen voor dat iedereen veilig kan sporten.

Tennisballen per blik 5 euro

U kunt een blik van 3 gasgevulde ballen bij Leo kopen voor 5 euro per blik.

TIP

Wist u dat normaal gesproken gasgevulde ballen beter zijn voor uw arm. Echter, onder de 8 graden celsius en met vochtig weer is het beter om met zogenaamde drukloze ballen te spelen. Deze ballen in de opvallend oranje/ gele kleur zijn koop bij Leo voor: 2 euro per bal.

5 proeflessen tennis voor €35

Wil je graag uitproberen of tennis iets voor je is? Dat kan.

Je kunt bij ons op elk moment starten met 5 proeflessen voor €35. Dat kan voor de jeugd op de woensdagmiddag of vrijdagmiddag bij Te Werve, voor volwassenen in overleg. De lessen worden verzorgd door onze tennisschool.

Na deze 5 lessen hopen we natuurlijk dat je het zo leuk vindt dat je door wilt gaan. Als dat zo is kun je lid worden van de vereniging en daarna met de tennisschool samen bepalen in welke groep je verder gaat met lessen. Daarnaast kun je dan met alle verenigingsactiviteiten mee doen. Hartstikke leuk!

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de 5 proeflessen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen om je uit te nodigen voor de woensdag- of vrijdagmiddag

Veel plezier!

Geef je op via deze link.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Alle lessen, jeugd en volwassenen, bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image