TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Oliebollentoernooi

Ook dit jaar hebben we weer ons traditionele oliebollentoernooi

Iedereen is welkom. Dit toernooi is bedoeld voor zowel de gevorderde als de beginnende tennisser. De trainers delen iedereen in op niveau, maar mixen de deelnemers wel goed door elkaar, zodat je ook eens met iemand anders speelt. Ook voor introducees en mensen die willen kennismaken met tennis is dit gezellige toernooi een aanrader.


Omdat we buiten tennissen, is dit natuurlijk bij uitstek een corona-proof activiteit. Door het racket houd je vanzelf voldoende afstand van elkaar.


Hiermee zorgen we er samen voor dat iedereen veilig kan sporten.


Na het toernooi wordt er een racket verloot onder de deelnemers en zijn er nog wat leuke kleine prijsjes. Onder het genot van een oliebol en de lekkernijen van sponsor Slagerij Christiaanse praten we gezellig na met elkaar.


Schrijf je in bij je trainer of met dit formulier.

Racket bespannen

Soms is het gewoon tijd, je snaren lopen uit elkaar, je speelt net niet zo lekker. Zou het kunnen liggen aan de bespanning?

Vraag je trainer om advies. Als het nodig is kunnen je ook bij ons je racket opnieuw laten bespannen. Wat je nodig hebt en wat goed voor je werkt is heel persoonlijk, dus praat hier over met de trainer.

Tennisballen per blik 5 euro

U kunt een blik van 3 gasgevulde ballen bij Leo kopen voor 5 euro per blik.

TIP

Wist u dat normaal gesproken gasgevulde ballen beter zijn voor uw arm. Echter, onder de 8 graden celsius en met vochtig weer is het beter om met zogenaamde drukloze ballen te spelen. Deze ballen in de opvallend oranje/ gele kleur zijn koop bij Leo voor: 2 euro per bal.

5 proeflessen tennis voor €35

Wil je graag uitproberen of tennis iets voor je is? Dat kan.

Je kunt bij ons op elk moment starten met 5 proeflessen voor €35. Dat kan voor de jeugd op de woensdagmiddag of vrijdagmiddag bij Te Werve, voor volwassenen in overleg. De lessen worden verzorgd door onze tennisschool.

Na deze 5 lessen hopen we natuurlijk dat je het zo leuk vindt dat je door wilt gaan. Als dat zo is kun je lid worden van de vereniging en daarna met de tennisschool samen bepalen in welke groep je verder gaat met lessen. Daarnaast kun je dan met alle verenigingsactiviteiten mee doen. Hartstikke leuk!

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de 5 proeflessen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen om je uit te nodigen voor de woensdag- of vrijdagmiddag

Veel plezier!

Geef je op via deze link.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Alle lessen, jeugd en volwassenen, bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

Voor een gezonde levensstijl is sporten natuurlijk essentieel. Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Als je nu nog wilt starten dan kun je contact opnemen met Leo (0622433475 of Leo@tennismentink.nl). Natuurlijk kan iedereen les nemen. Voor startende tennissers is het verstandig om een goede basis te hebben.

Daarom is het aan te raden om een paar afspraken te maken voor een half uurtje privéles voordat je in een groep mee gaat doen.

Voor de competitie spelers: ter voorbereiding op de competitie is een aantal trainingen met je team verstandig. Ook hiervoor kun je met Leo contact opnemen.