TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Paviljoen Te Werve Open Dubbel toernooi

Super gezellig toernooi voor iedereen

Tennis Mentink en TV Te Werve organiseren weer het Paviljoen Te Werve Open Dubbel Tennistoernooi.
We starten te wedstrijden op 11 juni in poules. Iedereen speelt dus minimaal 2 keer. Tijdens het toernooi zorgt het Paviljoen natuurlijk weer voor overheerlijke versnaperingen. Er zal een daghap worden verzorgt en we eindigen met een gezellige prijsuitreiking en waarschijnlijk een bbq, waar je vooraf voor kunt inschrijven.
Schrijf je hier in ...

Te Werve Open en dubbel

Na het dubbel toernooi gaan we in augustus verder met singles en dubbels in het Te Werve Open

Op alle niveaus zullen er wedstrijden gespeeld worden. Tijdens het toernooi zorgt het Paviljoen natuurlijk weer voor overheerlijke versnaperingen. Er zal een daghap worden verzorgt en we eindigen met een gezellige prijsuitreiking en waarschijnlijk een bbq, waar je vooraf voor kunt inschrijven.

Schrijf je hier in ...


Alle lessen zijn begonnen

Hoera, we mogen weer sporten

Voor een gezonde levensstijl is sporten natuurlijk essentieel. Dat heeft het kabinet gelukkig ook ingezien. En daarom gaan we weer vol aan de gang met een nieuwe serie lessen.

Als je nu nog wilt starten dan kun je contact opnemen met Leo (0622433475 of Leo@tennismentink.nl). Natuurlijk kan iedereen les nemen. Voor startende tennissers is het verstandig om een goede basis te hebben. Daarom is het aan te raden om een paar afspraken te maken voor een half uurtje privéles voordat je in een groep mee gaat doen.

Voor de competitie spelers: ter voorbereiding op de competitie is een aantal trainingen met je team verstandig. Ook hiervoor kun je met Leo contact opnemen.

Zo gaan we allemaal een fit nieuw jaar in!

Omdat we buiten tennissen, is dit natuurlijk bij uitstek een corona-proof activiteit. Door het racket houd je vanzelf voldoende afstand van elkaar.


In het kader van corona wordt bij Te Werve bij binnenkomst gecheckt via de corona check app. Hiermee zorgen we er samen voor dat iedereen veilig kan sporten.

Tennisballen per blik 5 euro

U kunt een blik van 3 gasgevulde ballen bij Leo kopen voor 5 euro per blik.

TIP

Wist u dat normaal gesproken gasgevulde ballen beter zijn voor uw arm. Echter, onder de 8 graden celsius en met vochtig weer is het beter om met zogenaamde drukloze ballen te spelen. Deze ballen in de opvallend oranje/ gele kleur zijn koop bij Leo voor: 2 euro per bal.

5 proeflessen tennis voor €35

Wil je graag uitproberen of tennis iets voor je is? Dat kan.

Je kunt bij ons op elk moment starten met 5 proeflessen voor €35. Dat kan voor de jeugd op de woensdagmiddag of vrijdagmiddag bij Te Werve, voor volwassenen in overleg. De lessen worden verzorgd door onze tennisschool.

Na deze 5 lessen hopen we natuurlijk dat je het zo leuk vindt dat je door wilt gaan. Als dat zo is kun je lid worden van de vereniging en daarna met de tennisschool samen bepalen in welke groep je verder gaat met lessen. Daarnaast kun je dan met alle verenigingsactiviteiten mee doen. Hartstikke leuk!

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de 5 proeflessen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen om je uit te nodigen voor de woensdag- of vrijdagmiddag

Veel plezier!

Geef je op via deze link.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Alle lessen, jeugd en volwassenen, bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image