TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Zomertoernooi

Afgelopen weekend zat alles mee, een groot aantal van de leerlingen van de tennisschool op de baan, het zonnetje scheen en we hadden een super gezellig zomertoernooi.

We hopen iedereen eind augustus weer terug te zien in de lessen of tijdens een van onze clinics tijdens de vakantie.

Alle lessen hervat

Gelukkig mag iedereen weer de baan op. Volwassen en jeugd. Natuurlijk met in achtneming van de RIVM richtlijnen en de adviezen van de KNLTB. Heb je interesse, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Meer informatie over de maatregelen lees je hier.

Genieten op de baan

Heerlijk om weer buiten te kunnen sporten. We zien aan de baan bezetting, dat iedereen er aan toe is. Er wordt veel gespeeld.

In de lessen wordt gretig gebruik gemaakt van de allernieuwste inzichten op trainingsgebied. Het trainersteam is hiervan goed op de hoogte door regelmatige bijscholing.

In deze Corona tijd is tennis natuurlijk bij uitstek een fijne buitensport die veilig te beoefenen is op elk niveau.

De tennisschool neemt passende maatregelen en houdt zich aan het Corona protocol van Club Te Werve (meer info hier).

Alle lessen, jeugd en volwassenen, bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image