TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Lessen worden aangepast aan corona maatregelen

De trainer laat u weten hoe de corona maatregelen van invloed zijn op de lessen.

Natuurlijk zijn alle lessen buiten en Corona-proof. Handen wassen/ ontsmetten voor de les, het maximaal toegestane aantal personen per baan en lekker in de buitenlucht. Voor het complete pakket aan maatregelen, kijk hier.

De indeling van de jeugdlessen is hier gepubliceerd, met alleen voornamen en eerste letter van de achternaam i.v.m. de AVG.

Volwassenen publiceren wij niet. U krijgt telefonisch of via Whatsapp bericht van de trainer.

De tarieven zijn hier vermeld.

Heb je interesse, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Tennisballen voor koud weer

Wist u dat normaal gesproken gasgevulde ballen beter zijn voor uw arm. Echter, onder de 8 graden celsius en met vochtig weer is het beter om met zogenaamde drukloze ballen te spelen. Deze ballen in de opvallend oranje/ gele kleur zijn koop bij Leo voor: 2 euro per bal.

Indeling jeugdlessen bekend

De komende serie jeugdlessen zal starten op 4 januari 2021.

De indeling is hier te vinden.

Voor volwassenen heeft uw trainer contact met u gehad. Als dit niet zo is, neem dan contact op met uw trainer. De informatie over alle trainers vindt u hier.

De tennisschool neemt passende maatregelen en houdt zich aan het Corona protocol van Club Te Werve (meer info hier).

Alle lessen, jeugd en volwassenen, bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image