TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Lessen zijn weer begonnen

Nu iedereen weer terug is van de vakantie/ staycation, zijn de lessen weer begonnen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Natuurlijk Corona-proof. Handen wassen/ ontsmetten voor de les, maximaal 4 personen per baan en lekker in de buitenlucht. Voor het complete pakket aan maatregelen, kijk hier.

De indeling van de jeugdlessen is hier gepubliceerd, met alleen voornamen en eerste letter van de achternaam i.v.m. de AVG.

Volwassenen publiceren wij niet. U krijgt telefonisch of via Whatsapp bericht van de trainer.

De tarieven zijn hier vermeld.

Heb je interesse, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Oliebollentoernooi

We gaan het proberen, een 'corona proof' oliebollentoernooi op 12 december 2020. Dus niet zoals we gewend zijn, maar toch lekker met elkaar spelen. De indeling wordt vooraf gedaan dus inschrijven bij de trainer of via de site is nodig. Hierdoor beperken we het aantal mensen op de baan en per groep.

Meer informatie vind je hier.

Genieten op de baan

Heerlijk om weer buiten te kunnen sporten. We zien aan de baan bezetting, dat iedereen er aan toe is. Er wordt veel gespeeld.

In de lessen wordt gretig gebruik gemaakt van de allernieuwste inzichten op trainingsgebied. Het trainersteam is hiervan goed op de hoogte door regelmatige bijscholing.

In deze Corona tijd is tennis natuurlijk bij uitstek een fijne buitensport die veilig te beoefenen is op elk niveau.

De tennisschool neemt passende maatregelen en houdt zich aan het Corona protocol van Club Te Werve (meer info hier).

Alle lessen, jeugd en volwassenen, bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image