TennisMentink

Rijswijkse Tennisschool voor iedereen, op elk niveau

Paviljoen Te Werve open

Het gezellige dubbeltoernooi op Te Werve

Waar 

T.V. Te Werve (Huys de Wervelaan 110 in Rijswijk) 

Voor wie 

Iedereen die een dubbel wil spelen vanaf categorie 4, 25+

Wanneer 

Van 10-16 juni 2024


Meer info en inschrijven.

Zomertoernooi

Zomertoernooi voor iedereen

Eindelijk is het zover, de zomer is er …. Daarom zijn we al druk bezig met het plannen van het Zomertoernooi 2024 op 22 juni. Dus reserveer de datum alvast in de agenda. Dit gezellige toernooi is voor iedereen. Neem vrienden en kennissen mee om kennis te maken met onze club. Je mag natuurlijk ook alleen aanmoedigen. 

Meer info en inschrijven.

Te Werve Open

Het regionale toernooi op Te Werve

Waar 

T.V. Te Werve (Huys de Wervelaan 110 in Rijswijk) 

Voor wie 

Iedereen die een wil spelen vanaf categorie 2, 25+

Wanneer 

Van 10-18 augustus 2024


Meer info en inschrijven.

Get Fit

Ook in de winter werken we aan jouw fitheid.

Iedereen is welkom


Bij onze tennisschool is er een les voor iedereen, op elk niveau. Het uitgangspunt is altijd jouw fitheid. Na een proefles bepaald de trainer samen met jouw wat je nodig hebt en wat je ambities zijn op het gebied van fitheid en niveau. Op basis hiervan krijg je een persoonlijk advies en spreek je een voor jouw passend lesplan af.

Voor de jeugd wordt samen met de ouders naar een passen programma gewerkt.

Meer info vind je hier.


Schrijf je in bij je trainer of met dit formulier.

Voor een gezonde levensstijl is sporten natuurlijk essentieel.

 Je kunt eerst gebruik maken van een proeflessen serie of meteen inschrijven voor lessen via deze link.

Als je nu nog wilt starten dan kun je contact opnemen met Leo (0622433475 of Leo@tennismentink.nl). Natuurlijk kan iedereen les nemen.

5 proeflessen tennis voor €35

Wil je graag uitproberen of tennis iets voor je is? Dat kan.

Je kunt bij ons op elk moment starten met 5 proeflessen voor €35. Dat kan voor de jeugd op de woensdagmiddag of vrijdagmiddag bij Te Werve, voor volwassenen in overleg. De lessen worden verzorgd door onze tennisschool.

Na deze 5 lessen hopen we natuurlijk dat je het zo leuk vindt dat je door wilt gaan. Als dat zo is kun je lid worden van de vereniging en daarna met de tennisschool samen bepalen in welke groep je verder gaat met lessen. Daarnaast kun je dan met alle verenigingsactiviteiten mee doen. Hartstikke leuk!

Met dit inschrijfformulier kun je je aanmelden voor de 5 proeflessen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact opgenomen om je uit te nodigen voor de woensdag- of vrijdagmiddag

Veel plezier!

Geef je op via deze link.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Leo@tennismentink.nl of 0622433475 of stuur een bericht met Whatsapp (link werkt alleen op mobiele apparaten).

Racket bespannen

Soms is het gewoon tijd, je snaren lopen uit elkaar, je speelt net niet zo lekker. Zou het kunnen liggen aan de bespanning?

Vraag je trainer om advies. Als het nodig is kunnen je ook bij ons je racket opnieuw laten bespannen. Wat je nodig hebt en wat goed voor je werkt is heel persoonlijk, dus praat hier over met de trainer.

Tennisballen per blik 5 euro

U kunt een blik van 3 gasgevulde ballen bij Leo kopen voor 5 euro per blik. 

TIP

Wist u dat normaal gesproken gasgevulde ballen beter zijn voor uw arm. Echter, onder de 8 graden celsius en met vochtig weer is het beter om met zogenaamde drukloze ballen te spelen. Deze ballen in de opvallend oranje/ gele kleur zijn koop bij Leo voor: 2 euro per bal. 

Alle lessen, jeugd en volwassenen,  bij Tennis Mentink worden verzorgd door gediplomeerde trainers.

Voor meer informatie klik hier.

 Voor startende tennissers is het verstandig om een goede basis te hebben.

Daarom is het aan te raden om een paar afspraken te maken voor een half uurtje privéles voordat je in een groep mee gaat doen.

Voor de competitie spelers: ter voorbereiding op de competitie is een aantal trainingen met je team verstandig. Ook hiervoor kun je met Leo contact opnemen.