Planning jeugdlessen

We gaan maandag 31 augustus weer starten met deze serie die door zal lopen tot kerst.
14 Lessen en het oliebollentoernooi half december op Te Werve. In dit bericht lees je hoe dat gaat gebeuren en zie je de indeling.

Vooraf willen we een aantal praktische zaken over de indeling en de gang van zaken bij de trainingen met jullie delen:

SPELREGELS TRAININGEN/LESSEN

 1. Iedereen houdt zich aan de op gestelde regels anders werkt het niet

 2. We hadden iedereen minimaal 2 maal in gedeeld in de vorige serie. Dat is nu niet het geval. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk aan de wensen van iedereen tegemoet te komen en zijn daarmee tot deze indeling gekomen. Een aantal vraagtekens hebben wij dus hebben mensen wellicht extra in gedeeld of juist niet. Indien jullie zaken anders willen graag telefonisch contact opnemen met de eigen trainer of natuurlijk bellen met mij, Leo, kan altijd.

 3. Bij alle trainingen hebben wij aan gegeven wie de trainer is en met hoeveel personen waaraan het lesgeld gekoppeld is. Bij sommige groepen hebben wij twee trainers op hetzelfde uur en kan het zijn dat de trainers elkaar afwisselen.

 4. Het gaat dan om 14 lessen en oliebollentoernooi half december.

 5. Verregende lessen worden aan het einde van de cursus in gehaald want we hebben 2 tot 3 weken over voor de kerst.

 6. Privé-lessen zijn ook mogelijk om alle groepslessen heen. Ik heb al een aantal aanvragen maar als jullie de huidige tijden zien kunnen jullie daarna met mij bellen voor de afspraken voor individuele lessen. Een goede tijd om ook hierin wat extra aandacht te krijgen

 7. Ook is er een speciale mogelijkheid voor niet leden om nu te gaan starten. Voor de nieuwe jonge jeugd zijn er drie instroommomenten, woensdag 14, vrijdag 16 en zondag 11 uur.

 8. Ook start er vanaf september weer een KNLTB competitie. Veel kids gaan spelen maar als Uw kind niet gevraagd is en U bent geïnteresseerd graag bellen.

 9. Betalingen verlopen electronisch of cash. Wij zullen voor de eerste training een “tikkie” sturen naar iedereen via de app.

 10. Wij maken voor iedere groep een “app” aan. Indien U daar niet in wil , vanwege de AVG, graag aan geven. Wij maken de app aan voor belangrijke zaken over de lessen zoals het informeren als een training niet door gaat vanwege regen.

 11. Indien er problemen zijn graag contact opnemen met Leo Mentink. Indien wij niets horen zien wij de kids op hun eerste training.

U kunt de kosten voor de lessen hier vinden.

En hier de gegevens van de trainers.

Indien er problemen of vragen zijn dan graag contact opnemen met Leo Mentink. Indien wij niets horen zien wij de kids graag op hun eerste training.

Wij, de trainers, hebben er weer zin in!

Daarnaast willen wij de vereniging met bestuur danken voor alle inzet, die ervoor zorgt dat we dit weer kunnen gaan doen.