Planning jeugdlessen

Allereerst wil ik namens alle leraren iedereen een gezond en sportief 2023 toewensen

Ook het afgelopen jaar was weer een speciaal jaar gehad waarin er regelmatig stops waren en er beperkt wedstrijden gespeeld konden worden. Het komende jaar gaan we ernaar streven de jeugd nog meer plezier te geven in het spelletje want van daaruit zal er ook beter gespeeld gaan worden. Verder gaan wij er vanuit dat we de corona onder controle krijgen en er weer evenementen georganiseerd kunnen worden waardoor we de jeugd bij elkaar kunnen krijgen buiten de lessen.

We hebben het tennisjaar wel heel veel gemist zoals competitie, world tour, oliebollentoernooi, ouder kind toernooi, onderlinge wedstrijden op woensdag- en zondagmiddag, de Rijswijkse kampioenschappen voor basisscholieren. Het komende jaar zullen wij de jeugd stimuleren om meer wedstrijden te gaan spelen, en toernooien in te schrijven maar ook veel onderlinge evenementjes voor alle nivo’s. Wist U dat zowel de tennisclub als de tennisschool een website heeft en een facebook account dus leuk om af en toe te kijken en mogelijk te “liken”.

Wij verwachten dat de kosten voor de eerste training worden voldaan bij de eigen trainer, door over te maken naar hun bankrekening of voor de eerste training bij de baan. De trainer zal ook een “tikkie” sturen.

Indien er problemen zijn graag doorgeven aan de trainer. Indien wij niets horen gaan wij er vanuit dat uw kind de eerste training aanwezig is in de week van 7 januari.

Wij, de trainers, wensen iedereen een sportief en voorspoedig en gezond 2023 toe met veel hoogtepunten op Te Werve.

Namens de trainers

Leo Mentink


Vooraf willen we een aantal praktische zaken over de indeling en de gang van zaken bij de trainingen met jullie delen:

SPELREGELS TRAININGEN/LESSEN

  1. Iedereen houdt zich aan de op gestelde regels anders werkt het niet

  2. Bij alle trainingen hebben wij aan gegeven wie de trainer is en met hoeveel personen waaraan het lesgeld gekoppeld is. Bij sommige groepen hebben wij twee trainers op hetzelfde uur en kan het zijn dat de trainers elkaar afwisselen.

  3. Verregende lessen worden aan het einde van de cursus in gehaald.

  4. Indien je zelf een les mist, dan kun je deze in overleg met je trainer proberen in te halen in de lopende periode.

  5. Privé-lessen zijn ook mogelijk om alle groepslessen heen. Ik heb al een aantal aanvragen maar als jullie de huidige tijden zien kunnen jullie daarna met mij bellen voor de afspraken voor individuele lessen. Een goede tijd om ook hierin wat extra aandacht te krijgen

  6. Ook is er een speciale mogelijkheid voor niet leden om nu te gaan starten. Informeer bij Leo voor mogelijkheden.

  7. Ook start er vanaf april weer een KNLTB competitie. Veel kids gaan spelen maar als uw kind niet gevraagd is en u bent geïnteresseerd graag bellen.

  8. Betalingen verlopen electronisch of cash. Wij zullen voor de eerste training een “tikkie” sturen naar iedereen via de app.

  9. Wij maken voor iedere groep een “app” aan. Indien U daar niet in wil , vanwege de AVG, graag aan geven. Wij maken de app aan voor belangrijke zaken over de lessen zoals het informeren als een training niet door gaat vanwege regen.

  10. Indien er problemen zijn graag contact opnemen met Leo Mentink. Indien wij niets horen zien wij de kids op hun eerste training.

U kunt de kosten voor de lessen hier vinden.

En hier de gegevens van de trainers.

Indien er problemen of vragen zijn dan graag contact opnemen met Leo Mentink. Indien wij niets horen zien wij de kids graag op hun eerste training.

Wij, de trainers, hebben er weer zin in!

Daarnaast willen wij de vereniging met bestuur danken voor alle inzet, die ervoor zorgt dat we dit weer kunnen gaan doen.