Trainer Rieuwert Hoppes

Mijn naam is Rieuwert en ik kom uut Grunn (uit Ten Boer om precies te zijn) en heb daar van jongs af aan fanatiek getennist, letterlijk iedere dag met vriendjes op de baan.

Voor mijn studie biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam verhuisde ik echter naar de randstad.

Na een jaar of 10 werkzaam te zijn geweest in het laboratorium en ook bedrijfsleven besloot ik om van mijn tennishobby mijn werk te maken en ik heb daartoe de opleiding tot tennisleraar A van de KNLTB gevolgd.

Momenteel geef ik dus met veel plezier les aan voornamelijk beginnende en gevorderde tennissers, zowel senioren als jeugd.

Wel ben ik ook nog aan de slag met mijn eigen biotech bedrijfje, het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan. Ik heb vele omzwervingen gemaakt, zowel binnen Nederland als buiten de landsgrenzen maar nu met twee jonge kinderen is Rijswijk toch echt even het eindstation.

Tot slot nog even wat ik belangrijk vind waar het om tennislessen gaat; ik stel mezelf altijd ten doel dat deze weliswaar onderhoudend moeten zijn maar inhoudelijk solide, dat wil zeggen technisch en tactisch coachen op maat voor elke speler. Hoe leuk het ook is, er moet wel wat geleerd worden ;)

Ik zie jullie graag op de baan!

Mail de trainer direct via: Rieuwert@tennismentink.nl