Outdoor conditietraining

Outdoor conditietraining

Wat is outdoor conditie training?

De tennisschool promoot het bewegen in de buitenlucht. Omdat zomer en winter te kunnen aanbieden, verzorgen wij naast tennis, ook conditie trainingen. Deze outdoor conditietraining betekent een fitnesstraining waar alle facetten van het bewegen aan bod komen.

Dit betekent naast kracht, ook behendigheid en lenigheid op verschillende niveaus van intensiteit. Hierbij wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de natuurlijke omgeving die het park Te Werve biedt. Het grote voordeel van deze training op Te Werve is dat er een eigen clubhuis is, waar een gezonde versnapering genuttigd kan worden, maar waar ook faciliteiten om te douchen beschikbaar zijn.

Voor iedereen

Onze trainers zijn allemaal gediplomeerd, zij kunnen u begeleiden in het bewegen op uw eigen niveau. Zodat ieder een eigen groei in zijn/ haar bewegingscapaciteit kan bewerkstelligen.

Hoe is het begonnen?

Onze voormalig trainer Slobodan Vuckovic (Slo). Hij stelt zich hier voor: In mijn dagelijkse leven ben ik eigenaar van Crossfit Rijswijk. Ik heb gestudeerd aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, waar ik ook mijn tennislicentie A heb behaald.

Ik heb al ruim 10 jaar training voor tennisschool Leo Mentink gegeven, waar ik ook een aantal toppers conditioneel verder heb geholpen.

Zelf ben ik ook een fanatieke Crossfit sporter en trainer bij Crossfit Den Haag. Ik heb mijn level 1 en level 2 Crossfit diploma behaald en Crossfit Kids certificaat. Met veel passie geef ik die trainingen en wil graag onze leden conditioneel verder helpen. Hard werken, maar vooral veel lol hebben samen! Dan moet het goed gaan komen. Tot snel!!

Wanneer

De outdoor conditie trainingen zijn in de winter op zondag van 9-10 uur recreanten volwassenen, 10-11 uur tenniskids jeugd, 11-12 uur wedstrijdgroep, zodat wij van het daglicht gebruik kunnen maken, bij voldoende aanmeldingen. Tijdens de ronde van de volwassenen is er tennistraining voor de tenniskids, zodat ouders en kinderen tegelijk actief kunnen zijn. De trainingen starten op zondag. Deze serie heeft 6 sessies en kost 50 euro p.p.

Vanaf januari start een nieuwe ronde. Elke jeugd groep heeft een training van 1 uur en een uur tennistraining (of andersom). Daarna is nog ruimte om samen te spelen.

Deze serie heeft 10 sessies, voor de kosten zie de tarieven pagina.

Bij voldoende aanmelding kan het ook doordeweeks, overdag. Als u dit wilt kunt dit u bij de opmerkingen aangeven.